Μια δύσκολη χρονιά για την Δόξα Παραλίας

Η Δόξα Παραλίας αποτελεί μια από τις παραδοσιακές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, ωστόσο η φετινή χρονιά, όσον αφορά τα αποτελέσματα, δεν συνάδουν με την ιστορία της.

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ποδοσφαιριστές πως δεν προσπάθησαν, το αντίθετο, άπαντες έδωσαν το εκατό τις εκατό για να βοηθήσουν την ομάδα στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν, έγιναν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, το ρόστερ μειώθηκε, ενώ έγιναν λανθασμένες μεταγραφές, με την Δόξα να συμμετέχει στα πλέι άουτ με μικρή συγκομιδή, μην καταφέρνοντας να φέρει “τούμπα” την κατάσταση στο μίνι πρωτάθλημα, με την ήττα στα Καλάβρυτα να είναι καταδικαστική.

Ομάδες σαν την Δόξα Παραλίας μόνο “restart” μπορούν να κάνουν σε αυτή την περίπτωση. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα διοικητικά αγαπούν το σύλλογο παθολογικά, παράλληλα γίνεται μια αξιόλογη προσπάθεια με τις υποδομές.

Τώρα πλέον η ομάδα της Παραλίας, πρέπει να αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, όπου θα τη βρει στην δεύτερη κατηγορία, ξεκαθαρίζοντας τους στόχους αν και είναι κάπως ακόμα νωρίς.