Μια…ντουζίνα ανανεώσεις στην Α.Ε. Σταροχωρίου

Φωτογραφία αρχείου

Eπί τάπητος βρίσκεται ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά στην Α.Ε. Σταροχωρίου με την ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου να δίνει έμφαση στο ντόπιο στοιχείο βγάζοντας στην επιφάνεια πολλά νέα παιδιά.

Ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος και η διοίκηση έχουν σηκώσει μανίκια και κάπως έτσι η ομάδα αναζητά λίγα και συγκεκριμένα πράγματα στην μεταγραφική αγορά έχοντας τον κορμό της από την περσινή χρονιά κάνοντας πράξη το να δώσει την “μπαγκέτα” στα νέα παιδιά του χωριού που βγαίνουν στην πρώτη γραμμή για την Αθλητική Ένωση.

Ταυτόχρονα υπάρχει μια δεξαμενή παιχτών οι οποίοι πάνω στην οποία με σωστή και μεθοδική δουλειά αναμένεται να αποτελέσει την βάση του νέου ρόστερ με τους ανθρώπους του Σταροχωρίου να ποντάρουν πάνω τους βάζοντας ως πρόθεση την ανάδειξη του ταλέντου τους.

Ενδεικτικό είναι πως στο Σταροχώρι αυτή την στιγμή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας έχουν ένα συμπαγή κορμό δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Γκολώνη, Γιώργο Κοντόγιωργα, Γεράσιμο Αντωνακόπουλο, Θανάση Κερπινιώτη, Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, Χάρη Τσάκα, Βασίλη Παντελή, Νίκο Γεωργόπουλο, Κώστα Κερπινιώτη, Νίκο Κακαφώνη, Φώτη Κατσαΐτη, Σπύρο Κατσαΐτη, Σωτήρη Αντωνακόπουλο και Γιώργο Αντωνακόπουλο. Στα θετικά συγκαταλέγεται η απόκτηση με μεταγραφή των αδερφών Κερπινιώτη από την Θύελλα Πατρών.