Μια ωραία εμπειρία για την ακαδημία της Παναχαϊκής!

Την ευκαιρία να ζήσουν μια οργανωμένη αποστολή, είχαν τα αγωνιστικά τμήματα Κ-8 (Σιαφλάς), Κ-10 (Ανδριέλος), Κ-12 (Παολίνος), Κ-14 (Κατριμπούζας) των ακαδημιών της Παναχαϊκής με 80 ποδοσφαιριστές και αρχηγό αποστολής τον Στάθη Τσαρτόλια.

Το μέλλον του συλλόγου την περασμένη Κυριακή ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες αντίστοιχα αγωνιστικά τμήματα του Παναθηναϊκού.

Τα μικρότερα τμήματα έπαιξαν, πήραν καινούριες εμπειρίες χωρίς να τους λείπει η ένταση στο παιχνίδι τους και έδειξαν ότι βαδίζουν σε εξαιρετικό δρόμο βγάζοντας καινούρια πράγματα στο παιχνίδι τους μέρα με τη μέρα εκπλήσσοντας τους πάντες και ανταμείβοντας όποιον τους παρακολουθεί στο έπακρο. Τα μεγαλύτερα τμήματα έδωσαν πραγματικές μάχες με τα αντίστοιχα πολύ δυνατά τμήματα του Παναθηναϊκού και διατήρησαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε υψηλά επίπεδα ενόψει της συνέχειας.

Στο τέλος της ημέρας τα παιδιά των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια και συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον. Η συνέχεια αναμένεται εξίσου δυνατή καθώς η αγωνιστική δράση, πολύ υψηλού επιπέδου, δεν σταματάει ποτέ στην «κοκκινόμαυρη ακαδημία» που συνεχίζει τη δράση της.