Μιλόσεβιτς: “Μετά το 0-2 δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε”

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από τα όσα παρουσίασε η ομάδα του στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς.

Ο Μιλόσεβιτς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα και στην μεταμόρφωση της ομάδας του μετά το 0-2.

Αναλυτικά είπε:

“Σε σχέση με τα φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα, δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι για εμάς. Ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο και η αντίπαλη ομάδα που είναι και πολύ καλή πέτυχε δύο εύκολα γκολ. Αυτή η κατάσταση ήταν δύσκολη για εμάς, καθώς είμαστε μία νέα ομάδα, ένα νέο προπονητικό επιτελείο και για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας και στο γήπεδό μας, δεν ήταν καλή η εικόνα. Βέβαια, παρά το κακό ξεκίνημα, βρήκαμε το θάρρος και τον χαρακτήρα να γυρίσουμε το ματς. Μετά το 0-2 παίξαμε καλά. Σκοράραμε μία φορά για το 1-2 με καλή επίθεση από τον Κολ και τον Σιατραβάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε τον έλεγχο, πηγαίναμε πολλές φορές στην επίθεση και ο αντίπαλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι και φυσικά σκοράραμε ξανά. Όταν κάναμε κάποιες αλλαγές, χάσαμε το ρυθμό μας, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος”.

Σε ερώτηση για το αν τον προβληματίζει κάτι με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος που έρχεται:

“Δεν έχω ιδιαίτερες σκέψεις. Απλά περιμένουμε τον Μαυριά που έχει ένα μικρό πρόβλημα και αν είναι καλά, θα παίξει αυτός στο αρχικό σχήμα. Κατά τα λοιπά, έχω καταλήξει στην ενδεκάδα”.

Για το Κύπελλο Ελλάδος και το ματς με τον Ιωνικό:

“Θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Όλα τα ματς για την Παναχαϊκή είναι σημαντικά και πρέπει να πηγαίνουμε για τη νίκη. Θέλω να κερδίσουμε και για αυτό πάμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε”.

Για το γεγονός ότι ήταν το πρώτο ματς στην Αγυιά:

“Ήταν πολύ όμορφα. Το χορτάρι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Ο κόσμος παρά το αρχικό κακό ξεκίνημα μας στήριξε, δεν αποδοκίμασε και αυτό είναι σημαντικό. Παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και νομίζω ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό”.

Για τον Όρλαντιτς:

“Είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στον Ερυθρό Αστέρα κάτι που δεν είναι εύκολο. Κάτι σημαίνει αυτό. Είχε πάει στην Ταϊλάνδη, έχει κάποιους μήνες αποχή, αλλά νομίζω έδειξε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε ότι μπορεί να βοηθήσει σιγά-σιγά μέσα και από την καθημερινή προπόνηση”.