Μοιρασιά για Άνω Καστρίτσι και Δαβουρλή Κ΄92

ΣΚΟΡΕΡ: 10΄Γεωργίου / 44′ Μακρής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς

Εντυπώσεις μοιράστηκαν Άνω Καστρίτσι και Δαβουρλής Κ΄ 92 μένοντας στο 1-1, προσθέτοντας από ένα βαθμό στη βαθμολογική του συγκομιδή.

Το Άνω Καστρίτσι ήταν ανώτερο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Δαβουρλή να πραγματοποιεί την χειρότερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής.

Η ομάδα του Ερίκου Μαράτου ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό της συνάντησης με κεφαλιά του Γεωργίου 1-0.

Στο 24’ ο Δαβουρλής απείλησε με σουτ του Σ. Πρεμτο άουτ και στο 29’ με σουτ του Κ. Πρ’έμπτο απέκρουσε.

Στο 34’ ο Ραυτόπουλος από το ύψος του πέναλτι μόνο πλασάρει με τον Φατούρο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 44’ ο Δαβουρλής έφερε το παιχνίδι στα ίσια μετά από τραγικό λάθος του πορτιέρο Τουλίτση που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του με τον Μακρή σε κενή εστία να την στέλνει στα δίχτυα (1-1).

Στο 47’ σουτ από τον Χριστόπουλο άουτ, ενώ η τελευταία καλή φάση άνηκε στο Σ. Πρέμτο στο 69ο λεπτό με τον Τουλίτση να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση.

Συνθέσεις:

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος, Δουληγέρης, Μπαλατής, Ηρειώτης, Μπουρνάκας, Παπαβασιλείου (75’ Μανωλόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Ραυτόπουλος, Χριστόπουλος, Γεωργίου (46’ Σταθόπουλος- 54’ λ.τ. Μέρμελας). 

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Κ. Πρέμπτος (76’ Σπανός), Μπάνι, Ευθυμιόπουλος (46’Γασπαρινάτος), Σ. Πρέμπτος, Πολίτης, Μακρής, Γεράνιος, Κουμπουρλής, Κουλούρης (73’ Θωμάς), Γαλαριώτης (46’ λ.τ. Τσεκούρας).