«Μονομαχία» υψηλών στόχων στο Άργος για τον Παναιγιάλειο

Στο Άργος θα γίνει σήμερα, Κυριακή (10/12 – 15:00) το σημαντικότερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου ο γηπεδούχος Παναργειακός θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο. Μία αναμέτρηση η οποία δεδομένα έχει χαρακτηριστεί ντέρμπι, αφού θα κοντραριστούν δύο ομάδες που βρίσκονται στα πρώτα «σκαλοπάτια» του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στην τρίτη θέση (26β.) -όπου «συγκατοικεί» με τη Ρόδο- με μία… ένσταση διαφορά από την κορυφή, ενώ ακολουθεί ο Παναργειακός που έχει δύο βαθμούς λιγότερους (24β.) και σίγουρα θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών για να μπορέσει να πλασαριστεί σε υψηλότερη θέση. Άλλωστε η εντός έδρας συγκομιδή, όπου μετρά 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 7 αναμετρήσεις, του δίνει το δικαίωμα να δηλώνει αισιόδοξος στη διεκδίκηση της νίκης η οποία και θα του επιτρέψει να συμπεριληφθεί στους «μονομάχους» της ανόδου.

Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος, με τη δυναμική που έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια και εν αναμονή της δικαίωσης του στην ένσταση που έχει κάνει (για το ματς με το Μαρκό), θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο θα του επιτρέψει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, το πρωί του Σαββάτου, με τον Νίκο Μανούρα να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την 20αδα που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα κόντρα στην ομάδα του Άργους. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος (μία αγωνιστική) Βασίλης Μαυρόπουλος, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κωνσταντίνος Χάμος μετά από δυόμιση μήνες παραμονής στα… πιτς, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Μύκονο.

Έτσι στην «μελανόλευκη» αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (11:00), συμμετέχουν οι: Ι. Παπαδόπουλος, Χάμος, Σανδραβέλης, Πλατυκώστας, Κοτσόκολος, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Τ. Παπαδόπουλος, Βήτος, Κυριακίδης, Λουκάς, Βασίλτσης, Τσεκούρας, Ξινός, Κραγιόπουλος, Φωκαΐδης, Θεοφανόπουλος, Βιλανάκης, Σκούτας και Μακρής.

Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου, θα διευθύνει ο Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τους Ανδρέα Κωστάκη και Χρήστο Γκούβα, όλοι τους από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής.