Μονόδρομος η νίκη απέναντι στον Πανγυθεατικό – Όλοι διαθέσιμοι για τον Ανδρέα Ζήκο

Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του θα κατέβει ο ΑΠΣ Πάτραι στον σημερινό κρίσιμο αγώνα με τον Πανγυθεατικό, όπου μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη που θα ξεκολλήσει τους πρωταθλητές Αχαΐας από την τελευταία θέση που έχουν βρεθεί.

Ο αγώνας θα είναι βραδινός, αφού θα ξεκινήσει στις 18.30 στο γήπεδο των Προσφυγικών, με διαιτητή τον Παναγιώτη Κακρίδη και βοηθούς τους Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Αθανάσιο Κλεπετσάνη, όλοι τους από τον Σύνδεσμο Κορινθίας.

Ο Ανδρέας Ζήκος που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας με τον Σταμάτη Σαρρή, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό :

Βορύλλας, Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Γιαννόπουλος, Ζέλος, Θεοφάνης, Καλαμποκάς, Μιχαλόπουλος, Στανής, Φούφουλας, Θ. Βλασόπουλος, Ν. Βλασόπουλος, Γασπαρινάτος, Σ. Γερογιάννης, Ζελενίτσας, Μαστραντωνάκης, Μητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σαμπανεϊ, Σταυρόπουλος, Κυβελίδης, Λιμάτσι, Πυλαρινός, Σουγλέρης

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, καλεί τους φιλάθλους της Πάτρας, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου των Προσφυγικών την ημέρα του αγώνα από τις 17.00 έως και την έναρξή του.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Στα εκδοτήρια θα διατίθενται και κάρτες διαρκείας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν προεγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, στην ενότητα “Γίνε Μέλος”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946807368