Μπήκε με το δεξί στα πλέι άουτ η Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Αναγέννηση Πατρών – Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-2 (51’ Καλούδης, 70’ Καράγιωργας)

Χαμένο Πέναλτι : 48’ Τζελέπης δοκάρι (Αναγέννηση Πατρών)

Διαιτητής : Γιώργος Παπαδόπουλος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου τα πλέι άουτ, αφού κατάφερε να περάσει από τα Ζαρουχλεϊκα νικώντας την «συνονόματη» των Πατρών με 2-0.

Αντίθετα η ομάδα του Σοφοκλή Παναγόπουλου, αν και σε γενικές γραμμές έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο παιχνίδι με το χαμένο πέναλτι του Τσελεπή, έφυγε ηττημένη από το γήπεδο και μένει χαμηλά στην ειδική βαθμολογία της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Την πρώτη καλή ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 10’ λεπτό, με τον Αθανασόπουλο να κάνει σέντρα-σουτ από τα αριστερά και τον Αγοράκη να διώχνει με τα πόδια.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την κεφαλιά του Γκοτσόπουλου που πέρασε άουτ, ενώ στο 20’ λεπτό ο Παρίσης επιχείρησε να κρεμάσει με όμορφο σούτ τον Αγοράκη, με τον έμπειρο πορτιέρο να διώχνει και πάλι.

Στο 25’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν σε εκπληκτικό σούτ του Χουσελά, ο 47χρόνος πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε καταπληκτικά με υπερένταση σε κόρνερ.

Η Αναγέννηση Πατρών είχε την δική της καλή στιγμή στην εκπνοή, με τον Νικολόπουλο από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να σκοράρει.

Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε εξαιρετική ενέργεια του Μενύχτα και ανατροπή του μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τσελεπής που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργόπουλου.

Και αφού οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μπούν μπροστα στο σκορ, το έκανε η ομάδα του Ψαθοπύργου με τον Καλούδη να δέχεται την σέντρα από αριστερά, να στοπάρει και να πλασάρει τον Αγοράκη για το 0-1.

Στο 70’ λεπτό και μετά από λάθος στο κέντρο, ο Καράγιωργας πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την νίκη και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να ξαναμπούν στην διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος.

Άριστη η διαιτησία του Γιώργου Παπαδόπουλου και των βοηθών του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Δημητριάδης (84’ Κατσιάδας), Μασούρας, Πέτρου, Ξυπολιάς, Αργυρόπουλος (32’ λ.τ. Μενύχτας), Παντιώρας, Γκοτσόπουλος, Νικολόπουλος (77’ Ρόντος), Τζελέπης, Π. Φραντζής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Γεωργόπουλος, Καλαμπόκας, Αθανασόπουλος (88’ Παπακυριαζής), Καράγιωργας, Τελέγκος, Αγγελόπουλος, Χουσελάς, Παπαπέτρος (77’ Νικολάτος), Μπαρλάς, Παρίσης (80’ Πιχλίνσκι), Καλούδης.