Μπαίνει μπροστά για τις εξελίξεις ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

O Διαγόρας Βραχνεΐκων βγαίνει δυνατά προς τα έξω, θέλοντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα και στις εξελίξεις για σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι Βραχνιώτες έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με «νούμερα» και δεν «αερολογεί» ρίχνοντας ευθύνες και περιμένοντας την πολιτεία να βοηθήσει. Μάλιστα στο πλευρό του έχει συμμάχους. Σήμερα, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης το «βαρύ» όνομα της κατηγορίας, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, η οποία θα περιλαμβάνει με μια σειρά αιτημάτων, ώστε να ξαναγίνει σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο «Ημίθεος» πατάει, πάνω στην πρόταση του Διαγόρα και ζητά την μείωση των εξόδων των διαιτητών, προκειμένου να μπορούν οι ομάδες να κάνουν τεστ κορονοϊού. Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης, μάλιστα μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, κάνοντας  γνωστή στο πανελλήνιο την πρόταση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ για το πώς θα μπορούσε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Προηγουμένως στον «αέρα» μίλησε ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής και νυν του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος: «Έχουμε κάνει πρόταση για να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας στο μισό. Αυτή τη στιγμή κάθε ομάδα πληρώνει περίπου 1.500 ευρώ το μήνα για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που δίνει στο πρωτάθλημα. Αν μειωθούν τα έξοδα στο μισό, τότε οι ομάδες θα μπορούσαν να αναλάβουν το κόστος των rapid tests που βγαίνουν περίπου 700 ευρώ το μήνα για 30 άτομα. Αν δεν επιθυμεί η ΕΠΟ τη μείωση του κόστους, τότε θα μπορούσε να αναλαμβάνει τα μισά έξοδα ή και να ορίζει παρατηρητές με εντοπιότητα. Αν και εφόσον φυσικά το επιτρέπουν γενικά οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα».