Μπλακ άουτ και μαύρο σκοτάδι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου «Ανδρέας Κάνιστρας» η συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣ με τα σωματεία. Το παρών έδωσαν λιγότεροι από 40 σύλλογοι, αφού οι περισσότεροι έχουν απογοητευτεί από την στάση της ΕΠΣ – ΕΠΟ “σνομπάροντας” τη μάζωξη. Απ΄ όσους παρευρέθηκαν η πλειοψηφία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για την απόφαση της ΕΠΣ και την στάση της στην πρόσφατη Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Αρκετά σωματεία κατέθεσαν πρόταση, ζητώντας να υπάρξει άμεσα έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΑ, ώστε να αποφασίσουν αυτά για το αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, ωστόσο ο Άγγελος Δανιήλ εξήγησε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει, γιατί είναι παράνομo και θα κηρυχθεί έκπτωτος.

Επί της ουσίας ήταν μια άτυπη συνάντηση, με “λόγια του αέρα”, με ένταση σε κάποια σημεία, αφού οι παράγοντες δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση με τα σωματεία τους, “ματώνοντας” οικονομικά καθημερινά. Η αναμονή θα κρατήσει δεδομένα για ακόμα 15 ημέρες, αφού η UEFA θα εξετάσει αν η Πολιτεία επεμβαίνει χωρίς δικαιοδοσία στα της ΕΠΟ και οι Ενώσεις αναμένουν απάντηση.

«Αυτό που κάνει η πολιτεία με τις ποδοσφαιρικές κυρώσεις είναι πολύ σοβαρό και καταργεί το ρόλο του αυτοδιοίκητου» είπε αρχικά ο Άγγελος Δανιήλ ο οποίος πρόσθεσε: «Ας περιμένουμε 15 μέρες και αν μέχρι τότε δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, θα μαζευτούμε πάλι για να δούμε τι θα κάνουμε».