Μόνος πρώτος στην κορυφή με εκπλητικό σερί

Μόνος πρώτος με 41 βαθμούς, βρέθηκε ο Αχιλλέας Καμαρών στον βαθμολογικό πίνακα του β’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα των Καμαρών τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 8 αγώνων χωρίς να έχει γευτεί την ήττα, έχοντας σε αυτό το διάστημα 5 νίκες και 3 ισοπαλίες, αποτελέσματα που τον έκαναν να σκαρφαλώσει στην κορυφή, εκμεταλλευόμενος και τις συνεχόμενες απώλειες των άλλων διεκδικητών του τίτλου. Μάλιστα παρά το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο γρήγορες ήττες, έχει μόλις μια ήττα σε 14 αγώνες, αυτή στις 14/1/2024 από τον Αστέρα Τέμενης (0-2) και στο διάστημα από τις 29 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και σήμερα.

Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άβυθο Αιγιαλείας, ο Αχιλλέας σε ακόμα μία σημαντική νίκη, με το τέρμα του Πέτσι στο 66′ λεπτό να κρίνει την αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι οι νικητές έπαιζαν με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 13′ λεπτό, λόγω αποβολής του Σπανού. Αποβολή είχε και η Άβυθος, αφού έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο στο 55′ λεπτό, με τον Φιλλιπάτο να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Επόμενος αγώνας για τον Αχιλλέα είναι αυτός στις Καμάρες απέναντι στον Πανιώνιο/Αχιλλέα.

Αβυθος Αιγιαλείας : Χατζηάι, Φιλιππάτος, Τσάκουλης (46′ Μποδιώτης), Χ. Χριστόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Ψηλός, Καρβελάς (83′ Πολυχρονόπουλος), Κουμπέτσος, Κανελλής (64′ Ρόζος), Ευθυμίου (83′ Σκανδάμης), Σταματόπουλος.

Αχιλλέας Καμαρών : Μερκούρης, Τσίρος, Χύσα, Σπανός, Τσαμτσούρης, Ασημακόπουλος, Καρέλας (90′ Καττές), Πέτσι, Μούκας, Ραμαντάνης (75′ Λουράκης), Μπούρδος (90′ Σωτηρόπουλος)