Μόνο δύο από τους έντεκα ελεύθερους έχουν βρει μέχρι στιγμής ομάδας

Τον περασμένο Ιούνιο, αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που έμειναν ελεύθεροι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 11 ποδοσφαιριστές αρκετοί εξ΄αυτών βασικοί την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Πόσοι όμως από αυτούς μέχρι και σήμερα (12/8) έχουν βρει ομάδα; Μόνο δύο από τους έντεκα ποδοσφαιριστές έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της Παναχαϊκής και της Football League Χρήστο Ελευθεριάδη ο οποίος ενσωματώθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και ο στόπερ Γιάννης Σωτηράκος που θα συνεχίσει στα Χανιά. Οι υπόλοιποι προς το παρόν παραμένουν άνεργοι.

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος έχει βρεθεί στο ραντάρ αρκετών ομάδων, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάποια από τις περιπτώσεις, αν και πρόκειται για έναν παίκτη που ενδεχομένως απασχολήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο από τη στιγμή που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας. Στην ίδια κατηγορία ανήκει ο Μιχάλης Μπαστακός, ο Κώστας Πλέγας και ίσως ο Νίκος Λουμπαρδέας.

Ο Ανδρέας Κολοβούρης πριν λίγο καιρό βρέθηκε αρκετά κοντά σε καλή ομάδα της Super League 2, αλλά τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του, ο Δημήτρης Πολυχρόνης ακούστηκε για την Καλαμάτα χωρίς ωστόσο να προχωρήσει το θέμα, ενώ ο Σπύρος Φουρλάνος φημολογείται ότι έχει προτάσεις τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό.

Ο Γιώργος Ντάσιος παραμένει χωρίς ομάδα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ενώ παρότι έγινε κουβέντα να παραμείνει τη νέα χρονιά, δεν συνεχίζει ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος.

Βέβαια, για τους παραπάνω παίκτες υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος καθώς η διορία η δική τους για κάποια μεταγραφή λήγει τον επόμενο μήνα.

*Στην παραπάνω λίστα δεν αναφέρονται οι Μοντιέλ, Κόβατσετς και Μοσνί που ήρθαν τον περασμένο χειμώνα και πλέον είναι και αυτοί άνεργοι