Νέα δυνατή μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο

Η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται δυνατά για τον Παναιγιάλειο.

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ, Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος έχει φορέσει ξανά τη μελανόλευκη φανέλα και την περίοδο 2017-2018.

Ο Κοντοχρήστος γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 στη Ναύπακτο. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, ενώ κατά το διάστημα που ανήκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης (2009-2013), αγωνίστηκε σε Ναυπακτιακό, Νίκη Βόλου και Λαμία.

Το καλοκαίρι του 2014 έρχεται για πρώτη φορά στα μέρη μας για να φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, όπου θα μείνει μέχρι το τέλος της περιόδου πριν μετακομίσει στην ΑΕΛ.

Στη συνέχεια, δοκιμάζει την τύχη του στη Βουλγαρία αγωνιζόμενος για λίγο στη Μοντάνα, επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιγιαλείου και φεύγει ξανά για τη γειτονική χώρα τον Ιανουάριο του 2018 για να παίξει σε Λοκομοτίβ Σόφιας και Πιρίν.

Η περίοδος 2020-2021 τον βρίσκει στον Διαγόρα Ρόδου, συνεχίζει στην Καλλιθέα, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Παναχαϊκή. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον σύλλογό μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Χρήστο Κοντοχρήστο στον Παναιγιάλειο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.