Νέα προσθήκη στην Γαλήνη με τον 19χρονο Δημήτρη Κωστακόπουλο

Η διοίκηση του ΑΟ Γαλήνη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη προσθήκη στην μπασκετική ομάδα για τη νέα σεζόν, του 19χρονου Δημήτρη Κωστακόπουλου.

Ο Δημήτρης Κωστακόπουλος είναι γεννηθείς το 2003 με ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται κύρια στις θέσεις των combo gard και point gard, έχοντας μια πολύ πλούσια διαδρομή με τον Πανιώνιο στον οποίο έπαιξε για 9 χρόνια και είχε παρουσία πέραν των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων (τελικές φάσεις) και στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τη φανέλα του.

Από πέρυσι έχει έλθει στην Πάτρα όπου και εντάχθηκε στην ομάδα του Παναχαϊκού με τον οποίο είχε πολύ καλές εμφανίσεις στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πλέον και κάνοντας το μεγάλο βήμα εντάχθηκε στην Γαλήνη με στόχο να συνεισφέρει ότι καλύτερο μπορεί στη Γ’ εθνική αποτελώντας μια ακόμη πολύτιμη μονάδα της νέας γενιάς του έμψυχου δυναμικού.

«Δημήτρη καλώς ήλθες στην οικογένειά μας, σου ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας στη Γ’ εθνική», ανέφερε στο… καλωσόρισμά της προς τον παίκτη η διοίκηση της Γαλήνης.

Κωστακόπουλος: «Θα δώσω το 100%»

Ο Δημήτρης Κωστακόπουλος μιλώντας για την ένταξή του στη Γαλήνη τη νέα σεζόν, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα της Γαλήνης.

Από τις πρώτες κουβέντες που έκανα με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιαννόπουλο είδα ότι είναι πολύ συνεργάσιμος και εγώ εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου στο 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει για τη Γ’ εθνική».