Νέα συνεργασία Άβυθου 2017 και Θύελλας Αιγίου

Nέα συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων Άβυθος 2017 και Θύελλας Αιγίου σε θέματα ακαδημιών, με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής :

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων Άβυθος 2017 και Θύελλας Αιγίου, η οποία αφορά αποκλειστικά τα τμήματα υποδομής.

Από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 01-09-2024 και για τουλάχιστον τα επόμενα 5 χρόνια η θύελλα Αιγιου και το team της αναλαμβάνει τον εξολοκλήρου σχεδιασμό και την οργάνωση της ακαδημίας Άβυθος 2017. Αυτή η προοπτική αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και ενίσχυσης των νέων αθλητών, προσφέροντας τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Στο πλαίσιο αυτής της προοπτικής , τα τμήματα υποδομής της Άβυθος 2017 θα χρησιμοποιούν την επωνυμία και τις εγκαταστάσεις της τοπικής ομάδας μας, ενώ θα ενισχυθούν με την 20ετή εμπειρία και τεχνογνωσία του προπονητικού team της Θύελλας Αιγίου.

Με αυτήν τη νέα προσπάθεια, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη, βοηθώντας τα να αναπτύξουν πλήρως τις ικανότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μέλλον.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην επωνυμία και τη διοίκηση της τοπικής ομάδας Άβυθος 2017. Η Άβυθος 2017 θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια επωνυμία και την ίδια διοικητική δομή, παραμένοντας πιστή στις αξίες και την αποστολή της.

Αυτή η προοπτική είναι η ιδανική εξέλιξη για την ακαδημία της Αβύθου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία. Η άφιξη του προπονητικού team της θύελλα Αιγίου στον χώρο μας, θα συμβάλει στην επίτευξη υψηλών στόχων και στην ανάδειξη των μελλοντικών αστέρων του ποδοσφαίρου.

Έρχονται πολλά νέα δεδομένα για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας που αποτελούν τους πρωταγωνιστές.