Νέος βαθμός και κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Παναχαϊκή

Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει η Παναχαϊκή στην Λευκάδα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Τηλυκράτη, δείχνοντας ότι με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο της κάτι φαίνεται να αλλάζει.

Στο 20′ λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Τακίδη να πιάνει την κεφαλιά μετά από φάουλ του Κοκκόρη και η μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 27′ λεπτό ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ, όταν από κάθετη μπαλιά του Ντοναλτόνι, η μπάλα έφτασε στον Κόκκορη, ο οποίος πέρασε και τον Κολοβούρη και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να απειλήσει στο 32′ λεπτό, με την άμυνα των γηπεδούχων να κόβει τελευταία στιγμή το γύρισμα με τακουνάκι του Χριστόπουλου, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Κολοβούρης έδιωξε με γροθιές το καλό φάουλ του Κοκκόρη.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο Ντοναλντόνι έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Παναχαϊκής, σούταρε δυνατά με τον Κολοβούρη να διώχνει εντυπωσιακά.

Η Παναχαϊκή απάντησε στο 51′ με το σούτ του Χριστόπουλου που μπλόκαρε ο Τσελεπής, ενώ στο 56′ λεπτό η κεφαλιά του Αποστολόπουλου πέρασε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Τσελεπή.

Στο 61′ λεπτό οι κοκκινόμαυροι απείλησαν εκ νέου με τον Μασούρα, με την πίεση να αποφέρει καρπούς ένα λεπτό μετά, όταν ο Πατρινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή και ισοφάρισε τον αγώνα.

Στο 67′ λεπτό ο Κόκκορης δοκίμασε να κρεμάσει από την σέντρα τον Κολοβούρη, με τον πορτιέρο της Παναχαϊκής να μπλοκάρει με ευκολία, ενώ στο 72′ λεπτό η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Τακίδη σε σέντρα του Αποστολόπουλου.

Οι γηπεδούχοι κόντρα στην ροή του αγώνα στο β’ μέρος κατάφεραν να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκόρ, αφού ο Κόκκορης με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 79′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έβαλε και πάλι οδηγό στον αγώνα τον Τηλυκράτη.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να αντιδράσει ξανά στο τέρμα των γηπεδούχων, αφού και πάλι ο Πατρινός που αποδείχθηκε σε “χρυσή αλλαγή” του Τάτση, μετά από φάουλ του Αποστολόπουλου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Τσελεπή για το 2-2.

Στο 88′ λεπτό ο Μούλντερ λίγο έλλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κολοβούρη, με τον πορτιέρο της Παναχαϊκής να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στο 92′ λεπτό ο Πατρινός νικήθηκε σε τετ α ατετ από τον Τσελεπή, σε φάση όμως που η σημαία ήταν σηκωμένη για οφσάιντ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. Παντζιαράς) : Τσελέπης, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Κλ. Τόσκα (69′ Ρίβας), Ζδράβος, Μπούμπας (63′ Σπανουδάκης), Τεγούσης, Μπελεβώνης (84′ Περιστέρης), Κόκκορης (84′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι (84′ Γκουντρουμπής)

Παναχαϊκή (Γ. Τάτσης) : Κολοβούρης, Α. Τόσκα (59′ Πατρινός), Παραστατίδης (46′ Ντε Ολιβέιρα), Καραγιάννης, Γκανσιέρ (80′ Ιατρούδης) Νάστος, Μπάρετ, Λοτέν (46′ Μούλντερ), Μασούρας, Χριστόπουλος, Αλίμπε (46′ Αποστολόπουλος)