Νέο τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” ο Πήγασος Μπεγουλακίου

Ο Πήγασος Μπεγουλακίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Μανούσο Λεωνίδα και Παπανικολάου Δημήτριο καθώς και την επιστροφή του Νιάχου Χαράλαμπου.

Ο Μανούσος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προέρχεται από γεμάτη χρονιά , με την ομάδα της Νίκης Προαστείου , όπου ήταν από τα βασικά στελέχη της . Μια επιλογή του κ. Τσολόπουλου , που θέλει να δώσει εμπειρία και ύψος στο κέντρο της άμυνας , με την μεταγραφή του .

Ο Παπανικολάου , αγωνίζεται και αυτός στο κέντρο της άμυνας και αποκτήθηκε από την ομάδα του Δια , που είχε μια γεμάτη χρονιά , και αυτή μια προσωπική επιλογή του κ. Τσολόπουλου , καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει την δυναμική που χρειάζεται η συγκεκριμένη θέση .

Ο Νιάχος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επιστρέφει μετά από ενα εξάμηνο , και με την εμπειρία του θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα μας , καθώς μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε αρκετές θέσεις . Να σημειώσουμε ότι ο Νιάχος είναι και προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου.