Νίκησε στο ντέρμπι και “σώθηκε” ο Φαραϊκός

Την παραμονή του στην Β΄Κατηγορία “σφράγισε” ο Φαραϊκός, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Περιβόλας με 5-2 και έφτασε τους 39 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά η Περιβόλα με την χθεσινή ήττα παρέμεινε στους 32 βαθμούς και θα συνεχίσει να δίνει τον δικό της αγώνα μέχρι το τέλος για να κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Β΄ Κατηγορία.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του κ. Μιχαλιτσιάνου ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό με σκορ τον Μακρυπόδη με πλασέ εντός περιοχής. Η αντίδραση του Φαραϊκου ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα ο Βέρρας έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Λάβδας έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 1-1.

Στο 35′ ο Βέρρας με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Περιβόλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά το σουτ του Βαγγελάτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Τσάμης εκτέλεσε το φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μητρόπουλος προσπάθησε να κάνει ανάποδο ψαλίδι η μπάλα έφτασε στον Σταμόπουλο που προσπάθησε να απομακρύνει με τον Βέρρα με την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του Βέρρα (κόντρα) και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1. Στην επανάληψη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στα πρώτα 20″ δευτερόλεπτα ο Μπαρούνης με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Βέρρας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Λάβδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 89′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπενέτος.

Συνθέσεις :

Φαραϊκός (Θανάσης Νταγιούκλας): Μήλας, Κυριακόπουλος (46′ Μπαρούνης), Γκόρος (68′ Μαρκόπουλος), Αθ.Σταμόπουλος, Τσάμης, Βασιλείου, Λάβδας, Τσόλκας, Μητρόπουλος, Βέρρας (78′ Λύτρας), Γιάνναρος (46′ Περδίκης).

Περιβόλα (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος) : Τσάκωνας, Γιαννόπουλος (75′ Συρμής), Μαντζαβίνος, Κεχρανιάς (46′ Μπαρδούσης), Π.Σταμόπουλος, Σταμπολτάς, Αθανασάτος (46′ Μονοκρούσος), Βαγγελάτος (46′ Μπενέτος), Μακρυπόδης (65′ Σύψας), Λαζανάς, Τσεκούρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς