Νίκη για να βάλει γερές βάσεις παραμονής, ψάχνει η Παναχαϊκή στην Κρήτη

Όλα για όλα θέλει να τα παίξει η Παναχαϊκή στην Κρήτη απέναντι στον Γιούχτα (ώρα έναρξης : 16.00), για την 6η αγωνιστική, στον σημαντικότερο μέχρι στιγμής αγώνα για τα Play Out της Super League 2.

Και αυτό γιατί η Παναχαϊκή ισοβαθμεί στην θέση “σωτηρίας” με τον Παναθηναϊκό Β’, έχοντας ακριβώς από κάτω της στο -1 τον σημερινό της αντίπαλο και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ενδεχόμενη νίκη της μέσα στην Κρήτη, βάζει γερές βάσεις για την παραμονή της στην Super League 2.

Οι “κοκκινόμαυροι” θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες στον αγώνα, κάτι που κάνει την αποστολή τους ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Καραγιάννης και Πατρινός, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Μπόουνεν και Μούλντερ, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν.

Απουσίες έχουν όμως και οι γηπεδούχοι, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Φαζός, Γιουσέφ και ο Τουγλής.

Ο Γιάννης Τάτσης ταξίδεψε με 22 ποδοσφαιριστές στην Κρήτη, με την αποστολή της Παναχαϊκής να την απαρτίζουν οι παρακάτω :

Κολοβούρης, Οικονομάκης, Νάστος, Μπαξεβάνος, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μπαρέ, Σμάλης, Προύντζος, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Ζούκα, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Ολιβέιρα, Ντε Τόμας, Γαϊτανίδης, Τσάκνης, Παπαηλιού.

Αντίστοιχα οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του Γιούχτα είναι οι:

Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Πολυχρόνης, Liporace, Θεοδωράκης, Κόλα, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Αλεξόπουλος, Ροβίθης, Κωστανάσιος, Βρεττός.

To πρόγραμμα των υπολοίπων αγώνων της 6ης αγωνιστικής

Η 6η αγωνιστική των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2 άνοιξε χθες με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β΄με τον Διαγόρα, όπου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους “ερυθρόλευκους” να παραμένουν στην τελευταία θέση και τους Ροδίτες ουσιαστικά να αγκαλιάζουν την παραμονή τους αφού βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σήμερα πέραν της αναμέτρησης του Γιούχτα με την Παναχαϊκή την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β΄με το Αιγάλεω που έχει εξίσου σημαντικό ενδιαφέρον στη μάχη για την σωτηρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για τα σημερινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των Play Outs στο Νότιο Όμιλο της Super League 2:

16.00, Παναθηναϊκός Β’ – Αιγάλεω, Γιανούκας (Δωδ/νήσου), Δεδικουσής (Λάρισας), Μίχος (Λάρισας)

Η βαθμολογία

SUPER LEAGUE 2 PLAY OUT
ΑΑ ΟΜΑΔΑ Π Ν Ι Η Γ+ Γ- Β
1 Διαγόρας 6 3 3 0 7 4 26
2 Αιγάλεω 5 2 2 1 6 3 21
3 Παναθηναϊκός Β’ 5 2 1 2 4 3 18
4 Παναχαϊκή 5 2 1 2 5 8 18
5 Γιούχτας 5 2 0 3 4 8 17
6 Ολυμπιακός Β’ 6 1 1 4 9 9 16