Νίκη για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου

Πανέτοιμη προκειμένου να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι η Παναχαϊκή η οποία αντιμετωπίζει στις 15.00 τη Δόξα Δράμας (EΡΤ-3) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι “κοκκινόμαυροι ” βρίσκονται από χθες το απόγευμα στη Δράμα και το ευχάριστο για τον τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση το Θύμιο Αργυρόπουλο.

Θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν ο Άλμπερτ Μπρους και ο Γιάννης Σκεπετάρης. Θυμίζουμε τρεις παίκτες θα αποκλειστούν από την τελική 20αδα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Αυτοί είναι οι εξής: Μένκα, Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Το παιχνίδι της Παναχαϊκής στη Δράμα θα διευθύνει ο κύριος Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Σάββα, Δέλλιο και τέταρτο τον κύριο Τσιάρα. Παρατηρητής θα είναι ο Σταμούλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Θυμίζουμε το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 15.00 από την ΕΡΤ-3 και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 σε περιγραφή Γιώργου Σωτηρόπουλου.