Νίκη η Δόξα Παραλίας “φωνές” η Δόξα Νιφορεΐκων

“Σεφτέ” στο γήπεδο της πραγματοποίησε η Δόξα Παραλίας καθώς επικράτησε κόντρα στην Δόξα Ν. με 2-1 με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιχάλη Σιδέρη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την αλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Ζερδεβά έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Ζήκου και συγκεκριμένα από τον Β Βοηθό κ.Βαρελά καθώς στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης σήκωσε το σημαιάκι του και καταλόγισε σε οφσάιντ τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Πυρρή σε μία φάση όπου ξεσήκωσε όλους τους ανθρώπους της Δόξας Ν. και έκοψε την αντεπίθεση και το τετ α τετ και την ενδεχόμενη ισοφάριση και για το 2-2.

Στα του παιχνιδιού τώρα η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 10ο λεπτό ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Πυρρής έγινε αποδέκτης της μπάλας αλλά νικήθηκε από τον πορτιέρο της Δόξας Παραλίας.

Στο 19′ και στην πρώτη της ευκαιρία η Δόξα Παραλίας άνοιξε το σκορ ύστερα από σέντρα του Τσιβγενίδη από τα αριστερά ο Μαντάς με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 40′ εκπληκτική σέντρα του Γκότση με ραμπόνα από τα δεξιά ο Μαντάς θα σπάσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με σουτ ο Τσιούπρος θα γράψει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 63′ ο Πυρρής θα εκτελέσει το φάουλ ασταθής απόκρουση από τον Σμιγάδη και στην επαναφορά ο Κυριακόπουλος με πλασέ θα μειώσει σε 2-1.

Στο 77′ η Δόξα Παραλίας θα μείνει στον αγωνιστικό χώρο με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Ανδρεόπουλος θα αντικρύσει την 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Τέλος στο 81′ ο Πυρρής θα σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 καθώς το πλασέ του θα περάσει παράλληλα άουτ από την εστία.

Συνθέσεις:

Δόξα Παραλίας (Μιχάλης Σιδέρης) : Σμιγάδης, Δημακόπουλος, Η.Πυρρής, Τσαούσης (61′ Χαϊκάλης), Ταραλίδης, Δριβήλας, Τσιούπρος, Ανδρεόπουλος, Γκότσης (91′ Αγγελούσης), Μαντάς, Τσιβγενίδης (61′ Σπαλιάρας – 92′ Χιόνης).

Δόξα Νιφορεΐκων (Γιάννης Ζερδεβάς) : Πετρόπουλος, Γεωργίου (46′ Σέμα), Ανδρικόπουλος (46′ Βρύνιας), Νικολακόπουλος, Τζίμας, Καραμαλίκης, Σουρανής, Καρέλας (31′ Παππάς), Ν.Πυρρής, Κυριακόπουλος, Κοσιώνης (77′ Πετρόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς