Νίκη και άνοδος στα “μεγάλα σαλόνια” για τον Πυρσό

Την άνοδο στην Α κατηγορία πανηγυρίζουν οι άνθρωποι του Πυρσού καθώς επικράτησαν του Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-1 και ύστερα απο τρεις δεκαετίες ο Πυρσός θα επιστρέψει στα σαλόνια της Α κατηγορίας.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η τεράστια προσπάθεια του coach Καράγιωργα καθώς κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να φτιάξει μια ομάδα συμπαγής και δυνατή όπου κατάφερε να παίξει σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να εισέλθει στα play off ανόδου κ εν συνεχεία να συνοδευτεί και με την άνοδο στην Α κατηγορία

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Βαγγελάτος με εξαιρετικό σουτ στο 34′ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ σέντρα του Φράγκου από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Κακαφώνης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Φράγκου εντός περιοχής θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 64′ ο Αστέρας Μιντιλογλίου θα μειώσει σε 2-1 με σκόρερ τον Φ.Πλέγα με πλασέ από ευνοϊκή θέση ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Με την λήξη της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Πυρσού πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη/άνοδο με τα πανηγύρια να συνεχίζονται και στα αποδυτήρια αλλά και εκτός γηπέδου.

Συνθέσεις :

Πυρσός (Δημήτρης Καράγιωργας) : Αθανασακόπουλος, Κυριακόπουλος, Μαντζαβίνος, Ανδ.Τσάμης, Μέρελης, Λόης, Κ.Τσάμης, Μπαρδούσης, Βαγγελάτος (80′ Δεπούντης), Φράγκος (90′ Θεοδωρακόπουλος), Κακαφώνης (87′ Αβραμόπουλος).

Αστέρας Μιντιλογλίου (Σπύρος Αθανασόπουλος) : Τζούρας, Πετρόπουλος, Καρράς (82′ Κωστόπουλος), Μαυροκέφαλος, Πλέγας, Νιφόρας, Τζούρας (73′ Ρομποτής), Παπαγιαννόπουλος (51′ Νικολόπουλος), Νεμουτιανός, Τριανταφύλλου (82′ Τζούρας), Κωστόπουλος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς