Νίκη κορυφής για την Γαλήνη (photos)

Διαιτητής: Ασπρουλόπουλος (Παυλόπουλος-Χαμουζάς)

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος η Γαλήνη κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό από το γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων επικρατώντας κόντρα στην Δάφνη Πατρών με σκορ 2-0 και να πανηγυρίσει την τρίτη ισάριθμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του 1ου ομίλου.

Στο 36′ ο Κακαφώνης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα για το 0-1. Στο 89′ ο Κολλάρος ύστερα από κλέψιμο μπήκε στην περιοχή με τον Γιαννόπουλο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο έμπειρος σέντερ φορ και την έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2. Με αυτή την νίκη πλέον η Γαλήνη βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου (ισοβαθμία με Πείρο Ισώματος στους 9 βαθμούς) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αστραπή Ψαροφαΐου με την ψυχολογία στα ύψη.

Αντιθέτως η Δάφνη φάνηκε για ακόμη ένα παιχνίδι κατώτερη των προσδοκιών και πλέον βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με μόλις ένα βαθμό και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αχαϊκό με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι απουσίαζε από τον πάγκο της Γαλήνης ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Παπαγιάννης λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Η νίκη μάλιστα είναι αφιερωμένη στον Παπαγιάννη λόγω της επέμβασης που έκανε και πλέον αναρρώνει,

Συνθέσεις:

Δάφνη Πατρών (Θανάσης Κατσαντούλας): Σολωμός, Νεκ.Ρόδης, Μάρκου, Ζέρβας, Σωτηρόπουλος, Νικολογιάννης, Σπανός(86’Μεταξάς), Τσεκούρας (80’Γιαννόπουλος), Γιαννακόπουλος, Χρυσοβέργης (59’Πανταζόπουλος), Πολίτης(86′ Β.Ρόδης).

Γαλήνη: Λαζαράτος, Φωτόπουλος, Κακαφώνης(46’Κολλάρος), Καραμπούλας, Στούπας, Κύριλλος (75’Μπεκογιάννη), Καρράς (92’Στασινόπουλος), Ραμαντάνης, Ζέζας(91’Γιατράς), Βάλσαμος, Μπάκας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση στη σελίδα του patragoal.gr στο facebook.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς