Νίκη με ακόμα ένα “μεγάλο σκορ” για τον Κεραυνό

Γήπεδο Α. Κάνιστρας: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ταξιάρχης Κωνσταντίνος (Αβραμοπούλου Ελένη, Σακελιας Δημήτρης)

Σκόρερ: 2′, 23′, 27′ 53′ Αγγελής, 38′ Μπάρλας, 42′ Βερβίτας, 69′ α.γ. Ράμμος, 81′ Μπούρδος

Το φίλμ του αγώνα

2′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν ο Αγγελής βρήκε χώρο από τα δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό , όταν ο Αγγελής έκανε ωραία μπαλιά για τον Φλωρόπουλο από τα αριστερά, μπήκε μόνος του στην περιοχή άργησε να κάνει το, ωστόσο έκανε το γύρισμα και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

23′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν ο Πρέμπτο έκανε την κάθετη πάσα για τον Αγγελή, αυτός έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

27′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγελή, ο Μεντζελόπουλος δεν ήλεγξε σωστά την πορεία της μπάλα, την βρήκε αλλά κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Χαρ τρικ για τον Σταύρο Αγγελή.

30′ Καλή ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Μπάρλας έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

32′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Μπαρλάς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα για τον Φλωρόπουλο, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

38′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν έκανε τη σέντρα ο Φλωρόπουλος από τα δεξιά, ο Μπάρλας έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

42′ Γκοοολ για τον Κεραυνό, όταν ο Παναγόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βερβίτας έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

48′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Αγγελής υποδέχθηκε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μεντζελόπουλος έκανε την επέμβαση, η μπάλα στη συνέχεια πήγαινε στα δίχτυα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

53′ Γκολ για τον Κεραυνό , όταν ο Μπαρλάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Αγγελής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0.

69′ Κι’αλλο γκολ για τον Κεραυνό, όταν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Βερβίτας, ο Ράμμος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 7-0. Αυτογκόλ για τον παίκτη της Θύελλας Αιγίου.

81′ Καλή ευκαιρία για την θύελλα Αιγίου, έπειτα από την κεφαλιά του Ριτσίνα, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

81′ Γκολ για τον Κεραυνό, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπούρδος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 8-0.

Συνθέσεις
Κεραυνός Αγ Βασιλείου (Ανδρέας Ανδρούτσος) : Μποσγανάς (56′ Ντεντόπουλος), Βερβίτας, Παναγόπουλος, Μπάδας (46′ Μεντζελόπουλος), Πρέμπτο (46′ Μπούρδος), Σαρρής, Αγγελής, Νικολόπουλος, Μπάρλας (65′ Κουραχάνης), Παναγιωτόπουλος, Φλωρόπουλος (46′ Κάσσας)

Θύελλα Αιγίου (Κυριάκος Αθανασίου): Μεντζελόπουλος, Ράμμος, Νικολάου, Αθανασίου, Ραυτόπουλος (46 Αγγελόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μυλωνάς, Γκοτσόπουλος, Τσέλας (46′ Ριτσίνας), Κουνάβης (46′ Αποστολόπουλος), Μακρυγιαννάκης

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση