Νίκη με εμφατικό τρόπο για τις Λύκαινες Αιγιαλείας

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Γ Εθνικής του 4ου ομίλου οι Λύκαινες Αιγιαλείας είχαν εύκολη αποστολή καθώς επικράτησαν εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕ Καλαβρύτων με σκορ 1-7.

Με αυτή την νίκη οι Λύκαινες βρίσκονται στην 4η θέση με 9 βαθμούς και απομένουν άλλες δύο εντός αναμετρήσεις για το φινάλε του πρωταθλήματος με την ΑΕ Καλαβρύτων και με την Ακαδημία Δόξα 98′ (εξ αναβολής). Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Καλαβρύτων παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα και θα κλείσει τις υποχρεώσεις με δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στις Λύκαινες και στον Τροιζηνιακό (εξ αναβολής).

Οι Λύκαινες μπήκαν πιο δυνατά και αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 20′ με σουτ της Χριστίνας Νικόλαου. Η ΑΕ Καλαβρύτων κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ στο 40′ την Βαρβιτσιώτη, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στις Λύκαινες καθώς είχαμε επιθετικό μονόλογο με τις Φάτσια 52′, Λαλιώτη 62′, Φάτσια 64′ και 77′ (χατ τρικ), Μήτση 78′ και Λαλιώτη 80′ (2ο προσωπικό) να διαφορφώνουν το τελικό 1-7.

Συνθέσεις

Α.Ε. Καλαβρύτων: Κ.Παναγοπούλου, Τσεντούρου, Γκράμμη, Στρατογιάννη, Φλογερά, Πατερέλη, Α.Κόρδη, Μ.Παναγοπούλου, Στεργίου, Βαρβιτσιώτη, Ν.Κόρδη. Αγωνίστηκαν και οι Κακκάβα με την Δέπα.

Λύκοι Αιγιαλείας: Λιακοπούλου, Δ.Νικολάου, Χ.Νικολάου, Κοντογιάννη, Τζουμάκα, Βαγενά, Αναγνωστοπούλου, Καραπάτη, Φάτσια, Λαλιώτη, Κολλιοπούλου. Αγωνίστηκαν και οι Μητροπούλου, Μήτση και Δρουγούτη.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς