Νίκη με τεσσάρα και πρωτιά για τον Απόλλων Αιγίου (photos)

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ο Απόλλων Αιγίου ντούμπλαρε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε εύκολα εντός έδρας εναντίον του Φοίνικα Ζήριας με 4-0 και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου (καλύτερο συντελεστή) μαζί με τον Αστέρα Λεοντίου με 6 βαθμούς και στο 2 στα 2.

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ, καθώς είχε προηγηθεί και το 4-0 κόντρα στην νεανική ΑΕ Πάτρα 2005 και ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία καθώς την φετινή σεζόν οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν ότι η ομάδα εχει φτιαχτεί για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ.Νταγιούκλα μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αίαντα με 4-3,στο χθεσινό παιχνίδι γνώρισε μια βαριά ήττα και πρέπει να συμμαζέψει τα κομμάτια της καθώς την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕ Αιγίου σε μια αναμέτρηση όπου χαρακτηρίζεται <>

Για την ομάδα του Απόλλων Αιγίου και για το συγκρότημα της Νικολέτας Ράπτη η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 11′ ο Παλαιολογόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με σουτ εκτός περιοχής ο Χίλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας στην αναμέτρηση ο Καρέλας θα αποσοβήσει το σουτ του Χ.Μαρή στην τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53′ ο Γ. Μαρής έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και με πλασέ στην κίνηση ο Χ.Μαρής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 68′ τα δύο αδέρφια θα συνεργαστούν ξανά αλλά αυτή την φορά αντιστράφηκαν οι ρόλοι καθώς ο Χ.Μαρής ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ έτσι ώστε ο Γ. Μαρής με σουτ εντός περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 76′ ο Λαλιώτης θα κλέψει την μπάλα από ποδοσφαιριστή του Φοίνικα εκτός περιοχής,θα εισέλθει σε αυτή και με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 και για διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Τέλος στο 85′ ο Καρέλας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Μετζάι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Μπακόπουλου και των βοηθών του.

Συνθέσεις :

Απόλλων Αιγίου (Νικολέττα Ράπτη) : Βουλιέρης, Χερτσέκου (53 Σανδραβέλης), Κεφαλωνίτης,
(78′ Δημόπουλος), Κατσαρός, Χίλα, Τσαμολιάς (67′ Χούσος), Μετζάι, Χ. Μαρής (67′ Μητρόπουλος), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Παλαιολογόπουλος (53′ Παπασούλης).

Φοίνικας Ζήριας (Θανάσης Νταγιούκλας) : Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος (58′ Έργκι), Κουκίδης, Τσάκουλης, Ψυχογιάννης (26′ Χρυσανθόπουλος – 68′ Αγγελάκης), Λούλια, Γιάνναρος (46′ Τζούρας), Κακαφώνης, Δαλιάνης, Τέρπος.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς