Νίκη με “φτωχό” σκορ στην άδεια Αγυιά

Στην άδεια από κόσμο Αγυιά (περίπου 450 άτομα), η Παναχαϊκή επικράτησε με το «φτωχό» 1-0 του γειτονικού Αίαντα Γαστούνης και επέστρεψε στις νίκες, διατηρώντας το απόλυτο στην Πάτρα.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Μπουρλάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Στασινόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Παπαχρονόπουλος έκανε το σουτ από τα μακριά, αλλά έπεσε ο Λαδάς και έδιωξε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Ντελγκάδο απείλησε με το φάουλ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 44ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία της Πατρινής ομάδας να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Τεγούσης με ωραία καθετή έβγαλε μόνο του τον Καρακλάιτς, αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε, ο Λαδάς έπεσε πάνω στα πόδια του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση άνηκε και πάλι στην Παναχαϊκή, με τον Μπουρλάκη να παίρνει την κεφαλιά, ύστερα από σέντρα, αλλά τον Λαδά να μπλοκάρει στο 57ο λεπτό. Στο 76΄ νέα ευκαιρία για την Παναχαϊκή όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του Χαντί ο οποίος καθυστέρησε να σουτάρει και όταν σούταρε έδιωξαν τη μπάλα οι αμυντικοί. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει μια σημαντική και συνάμα αγχωτική νίκη. Πλέον ετοιμάζεται για το ματς των Βραχνεΐκων την επόμενη Κυριακή.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζελ. Καλάιτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης (84′ Γούλας), Στασινόπουλος (75′ Κόκας), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος (58′ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (84΄Μικελάτος), Καρακλάιτς (58′ Αλεξόπουλος), Χαντί, Κυβελίδης

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής (19′ λ.τ. Μπουρδέκας), Δούλος, Στανής, Ρούνης (46′ Κατελούζος), Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Ριτσιούλι (88΄Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι.