Νίκη ουσίας για τον Αχαϊκό

Διαιτητής: Μπακόπουλος

Σκόρερ: (34′ Ψαρράς, 75′ Ξηροκώστας)

Αποβολές: 52′ Νικολακόπουλος (2η κίτρινη) – 66′ Ζαμπέτας (απευθείας κόκκινη)

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ο Αχαϊκός κέρδισε εντός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας με σκορ 2-0 και να ανέβει βαθμολογικά στην 6η θέση αλλά ταυτόχρονα διεύρυνε και αήττητο σερί του στις 4 αγωνιστικές .

Από την άλλη πλευρά ο Ίκαρος Λακκόπετρας βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και πρέπει γρήγορα να ανακάμψει αρχής γενομένης την προσεχής Τετάρτη και στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Ροϊτίκων για την προκριματική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Στα του παιχνιδιού τώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 8′ αλλά το φάουλ του Μαρινόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια μπλόκαρε ο Γ. Έξαρχος πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία του Ίκαρου στο 15′ αλλά το σουτ του Τζουραμάνη μπλόκαρε δύσκολα με 2η προσπάθεια ο Κωνσταντινόπουλος.

Στο 34′ ο Βασίλης Έξαρχος έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ψαρράς βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο για το 1-0 του Αχαϊκού. Στο 52′ ο Αχαϊκός έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Νικολακοπουλος αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα του κ.Μπακόπουλου.

Στο 66′ ήταν η σειρά του Ίκαρου Λακκόπετρας να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ζαμπέτας για εξύβριση στο δεύτερο βοηθό. Στο 75′ ύστερα από πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Τζουραμάνης έδωσε πολύ ωραία κάθετη πάσα και ο Ξηροκώστας πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα πριν την έξοδο του Κωνσταντινόπουλου για το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΟΣ (Κώστας Κραβαριώτης): Γ. Έξαρχος, Διαμαντής, Κυριάκου (55′ Σταυριανός), Μανδάνης, Νικολακόπουλος, Β.Έξαρχος, Δήμας (87’Ντεντόπουλος), Ψαρράς (62′ Ξηροκώστας), Νικολόπουλος, Τζουραμάνης, Γραμματικός.

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ (Δημήτρης Μαγκάφας): Κωνσταντινόπουλος, Ζαμπέτας, Καραβίδας (78’Παππάς), Τούντας, Φραγκουλιάς, Σαμίκος, Καρέλας (61′ Κουμούτσος), Μαρινόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Πετρόπουλος (40’λ.τ. Αναγνωστόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς