Νίκη πάση θυσία…

H επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Παναχαϊκή στο ματς της Κυριακής (14/2, 14.45, ΕΡΤ-3) με τον Λεβαδειακό, για να μην χάσει την επαφή με την κορυφή στη Σούπερ Λίγκα 2. Xθες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κοκκινόμαυρων», με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Κουσκουνά και Πλιάτσικα, δύο σημαντικές απουσίες αναμφίβολα για τους Πατρινούς.

Αναλυτικά, η 20άδα για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής: Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Μασούρας.

Aπό την άλλη πλευρά οι Βοιωτοί θέλουν να κάνουν και το 4 στα 4 μακριά από το «σπίτι» τους, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, έχοντας νικήσει μέχρι στιγμής την Α.Ε. Καραϊσκάκης, τον Εργοτέλη, τα Τρίκαλα και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Φώτης Ντάουλας από τη Δυτική Αττική θα διευθύνει το ματς. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Πλακάς (Δυτική Αττική), Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτική Αττική), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την Ανατολική Αττική. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Νεάπολη (14:45): Ιωνικός Νίκαιας- Α.Ε. Καραϊσκάκης (Μαράνος) (ΕΡΤ Sports 2)
(Ψυχούλας- Αθανασοπούλου- Χριστοδούλου/ Βλάχος)
Φιλιππούπολη (14:45): Απόλλων Λάρισας- Δόξα Δράμας (Καρακελίδης) (ΕΡΤ Sports 3)
(Μέγας- Μαλανδρής- Μανάσης/ Πουματζίδης)
Παγκρήτιο (14:45): Γ.Σ. Εργοτέλης- Διαγόρας (Βάσσάλος) (ΕΡΤ Sports 4)
(Ανδριανός- Μπουρτζοβίτης- Τριαντάφυλλος/ Κουκουράκης)
Αγυιά Πάτρας (14:45): Παναχαϊκή- Λεβαδειακός (Μαζαράκης) (ΕΡΤ3)
(Ντάουλας- Πλάκας- Οικονόμου/ Δραγάτης)