Νίκη που την έφερε στην 6η θέση η Δόξα Νιφορεΐκων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφανος Μαχαίρας Μουστάκας

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ 77’ Κοσιώνης, 31’ Νταλάπας, 35’ Παππάς, 79’ Ανδρικόπουλος – 67’ Βέρρας

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο η Δόξα Νιφορεΐκων επικράτησε με 5-1 της Δόξας Παραλίας στην τελευταία αγωνιστική και σε συνάρτηση με την ήττα του Δία Σαραβαλίου από την Α.Ε. Λιμνοχωρίου η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας τερμάτισε στην 6η θέση, παίρνοντας ακόμα ένα βαθμό ενόψει της διαδικασίας των πλέι άουτ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το καλοδουλεμένο σύνολο του Άγγελου Κίκινα ο νεαρός Κοσιώνης που σκόραρε δις, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Νταλάπας, Παππάς και Ανδρικόπουλος. Είχε μειώσει προσωρινά σε 4-1 η Παραλία με το Βέρρα. Η Δόξα είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ από την περασμένη βδομάδα και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α. Κίκινας): Πετρόπουλος, Ταπεινός, Ανδρικόπουλος, Νταλάπας, Κυριακόπουλος, Καρέλας (89’ Γεωργίου), Βρύνιας (46’ Ραυτακόπουλος), Παππάς (70’  Μαγκαφάς), Ρηγόπουλος (70’ Σαλαμαλίκης), Χρυσανθόπουλος, Κοσιώνης (89’ Βουρδούπας). 

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Κεφαλάς, Βγενόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς (69’ Γεωργιτσόπουλος), Νίκας (46’ Νικολόπουλος), Αγγελούσης (63’ Δημακόπουλος), Στάμος, Γκολφινόπουλος, Βέρρας, Φωτόπουλος, Τσιβγενίδης (63’ Κόκα).