Νίκη στα σημεία για την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή νίκησε το Αιγάλεω με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κουρτεσίου, σε ένας που μόνο φιλικό δεν θύμιζε.

Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, ήρθε στο 55’ όταν ο Μουστακόπουλος έπιασε ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Κουσκουνά στην επαναφορά να γράφει το τελικό 1-0.

Στο 12’ ο Τσιλιγγίρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπουτσογιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το Αιγάλεω έχασε σημαντική ευκαιρία στο 87΄, όταν ο Γουερέ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Κασνέτσι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, με τον Μένκα να αποκρούει δύσκολα.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μένκα, Μαρκοπουλιώτης (46′ Πλιάτσικας), Πατάπης, Πάνος, Σταμόπουλος (72′ λ.τ. Μασούρας), Μουστακόπουλος (59′ Γιούσης), Ανάκογλου, Τζοάο (46′ Μπάτροβιτς), Τσερούτι, Αραβίδης (59′ Μπρους), Κουσκουνάς (80′ Παπαδόπουλος).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς (58′ Σικαλιάς), Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου (61′ Μαγκάκης), Παπανικόλας (78′ Βλάχος), Οικονομόπουλος, Λάσκαρης (65′ Πινιώτης), Σταματάκης (70′ Τσίτσαρης), Μαχαίρας (80 Κασνέτση), Μπαρμπαρούσης, Τσιλιγγίρης (78′ Γουερέ), Μπουρλάκης.