Νίκος Κατσαρέλης: «Στόχος του Κεραυνού η είσοδος στα πλέι οφ»

Δηλώσεις σχετικά με την έναρξη της Α’ Κατηγορίας έκανε ο γυμναστής της ομάδας του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου Νίκος Κατσαρέλης.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας:

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος καθώς το Σάββατο (16/9 – 19:30) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι για την 1η αγωνιστική.

Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Νίκος Κατσαρέλης άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Χάρη Ράντου, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Πρόκειται να διεξαχθεί ένα από τα πιο αμφίρροπα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Οι ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν έχουν ενισχυθεί σημαντικά καθώς και οι υπόλοιπες θα είναι άκρως υπολογίσιμες. Εμείς από την πλευρά μας θέτουμε ως στόχο με τον προπονητή Χάρη Ράντο την είσοδο μας στα πλέι οφ και από κει και πέρα το καλύτερο. Η δουλειά που έχει γίνει όλο το καλοκαίρι στη διάρκεια της προετοιμασίας είναι σημαντική και αυτό θα φανεί στην πορεία της αγωνιστικής περιόδου. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα μας και υγεία σε όλους του αθλητές όλων των ομάδων».