Νίκος Παπαδόπουλος: Παίκτης στον Εργοτέλη, προπονητής στην Παναχαϊκή

Ελάχιστοι θυμούνται ή γνωρίζουν πως ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε περάσει από τον Εργοτέλη ως ποδοσφαιριστής πριν αρκετά χρόνια.

Η ομάδα που αγάπησε στην Κρήτη βέβαια ήταν ο ΟΦΗ στον οποίο αγωνίστηκε για 9 έτη, ενώ έκατσε στον πάγκο της ομάδας ως προπονητής για δύο χρόνια. Στον Εργοτέλη είχε σύντομο πέρασμα το 2006. Τότε ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του Εργοτέλη να του επιτρέψουν να συνεχίσει, αλλού την καριέρα του και το αίτημα του είχε γίνει σεβαστό.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει επαγγελματικές δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και οι Κρητικοί προχώρησαν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του, από τη στιγμή που έκριναν πως δεν θα μπορούσε να έχει το μυαλό του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πάντως και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα της Κρήτης: «Τα φαβορί είναι αυτά που έχουν ειπωθεί ως τώρα από τους περισσότερους και νομίζω ότι ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα καλή και νεανική με καλή βάση παικτών. Ο χρόνος θα δείξει ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν, αν ξεχωρίσουν».