Νίκος Παπαδόπουλος: «Ότι γίνεται, είναι για το καλό της ομάδας»

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η media day στην Οβρυά στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός”. Ο προπονητής της Παναχαϊκής, μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου, με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας και όχι μόνο.

Διαβάστε μέσω του patragoal.gr όσα δήλωσε:

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά πως το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό. Επίσης ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό που έχω μέσα μου, γιατί έχω βαθιά πίστη στο Θεό, είναι ότι αυτά τα αποτελέσματα μας τα έστειλε ο Θεός για να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια, άρα ότι γίνεται, γίνεται για καλό.

Βεβαίως και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα δεν είχε πάρα πολύ καλή εικόνα στα δύο παιχνίδια, δεν είχε διάρκεια και αυτό το βλέπουμε όλοι μας, είχε όμως καλά διαστήματα και αυτά πρέπει να τα κρατήσουμε και να τα αξιολογήσουμε. Επαναλαμβάνω τα αποτελέσματα μας δείχνουν το δρόμο τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια. Αν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα, ίσως σκεπάζονταν αυτά τα προβλήματα, οπότε είναι καλό που έγινε έτσι, γιατί η διαφορά στα πρώτα δύο παιχνίδια είναι μικρή. Η εικόνα στις προπονήσεις είναι πάρα πολύ θετική. Είδαμε στα επίσημα παιχνίδια τι πρέπει να διορθώσουμε».

Για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν ή θα έρθουν στην ομάδα;

«Το να αναφέρεται στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι φεύγει ο τάδε πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι, πρέπει να καταλάβετε ότι δημιουργεί πρόβλημα στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Δεν ξέρω πως βγαίνει και γιατί βγαίνει. Δουλεύω καθημερινά με τους παίκτες και αξιολογώ ποιοι πρέπει να παίξουν, ποιοι πρέπει να μείνουν στον πάγκο. Όπως έχω πει υπολογίζω όλο το ρόστερ και το έχω δείξει έμπρακτα στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχουν παίξει 19 ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση αν θα γίνουν προσθαφαιρέσεις θα παρθεί στη συνέχεια. Αυτά όμως δεν πρέπει να βγαίνουν πριν από παιχνίδια και όταν ο παίκτης πιθανό να είναι βασικός. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Δεν είναι καλό για την ομάδα να βγαίνουν τέτοια πράγματα προς τα έξω. Προσθήκες θα γίνουν, έχω ενημερώσει από τις 20 Νοεμβρίου στον πρόεδρο την άποψη μου. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει αυτό, ο πρόεδρος θα βοηθήσει. Δεν είναι κρυφό, να δούμε την ομάδα αγωνιστικά και μετά σε συνεννόηση θα γίνουν προσθήκες. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βρεθεί, θα δεθεί και θα είναι πολύ καλύτερη».