Νίκος Παπαδόπουλος: «Kανένα άγχος, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η Media Day της Παναχαϊκής, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο μέσω του patragoal.gr:

«Επιτελούς ξεκινάει το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ να έχουμε υγεία, εμείς σαν ομάδα πρέπει να προσέξουμε, να τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εγώ δεν έχω καθόλου άγχος για την πρεμιέρα. Θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που μάθαμε από μικροί. Βλέπω μια ομάδα που της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, έχουμε δουλέψει καλά, όλο αυτό τον καιρό, κάνουμε ωραία πράγματα στην προπόνηση. Βεβαίως δεν είχαμε τη δυνατότητα, όλα αυτά να τα δούμε με αντιπάλους και για εμάς είναι ένα ερωτηματικό όλα αυτά που έχουμε δουλέψει, να τα βλέπαμε κόντρα σε αντίπαλο.

Έχουμε υψηλούς στόχους, το ευχάριστο για μένα είναι ότι δεν έχω καθόλου προβλήματα. Με τα Τρίκαλα πρέπει να έχουμε καλές επιλογές και καθαρό μυαλό, αλλά να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας. Είμαστε ομάδα με δυναμική κόσμου και θα μας λείψει η βοήθεια του, αλλά πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε στο τέλος τους υψηλούς στόχους μας.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον υλικό και πέρα από τις νίκες σκοπός μου είναι να εξελίσσονται και οι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες, που υπάρχουν στο ρόστερ και θα έχουν ευκαιρίες».