Να «αγκαλιάσει» την άνοδο το Πάτραι

Καθοριστικό είναι το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι (17:00 Προσφυγικά) για τους πρωταθλητές Αχαΐας. Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή θα φιλοξενήσει τον Πανγυθεατικό για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.
Μοναδικός στόχος για τους «πράσινους» είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, που θα τους φέρει «αγκαλιά» με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ειδική βαθμολογία και της ανόδου.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθούν αρκετοί φίλοι της ιστορικής ομάδας στο γήπεδο Προσφυγικών. Το σημερινό παιχνίδι θα σφυρίξει ο Γιώργος Φωστέρης, πρώτος βοηθός ο Αναστάσιος Σοφιάς και δεύτερος ο Χρήστος Γκούβας, όλοι τους από την Ανατολική Αττική.

 Τιμάει την μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου τερματοφύλακα Μάκη Ηλιόπουλου

Την μνήμη του αείμνηστου νεαρού τερματοφύλακα Μάκη Ηλιόπουλου, θα τιμήσει σήμερα στον αγώνα με τον Πανγυθεατικό ο ΑΠΣ Πάτραι.

Ο Μάκης Ηλιόπουλος που είχε φύγει ξαφνικά τόσο πρόωρα από την ζωή από πρόβλημα υγείας, είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ρωμανό, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΠΣ Πάτραι και Άρη Πατρών.

Θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του και δυστυχώς έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή. Το γήπεδο του Ρωμανού έχει πάρει προς τιμήν του το όνομα του.