Να μην πέσει στην παγίδα

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΙ στην Κρήτη. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερης προσέγγισης από τους «κοκκινόμαυρους», μια και μπορεί οι συνεχόμενες αποτυχίες της Κρητικής ομάδας να την έχουν φέρει στην προτελευταία θέση, αλλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από… συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, έχουν φέρει στον ΟΦΙ άνεμο αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας, γεγονός που δεν αφήνει ούτε σκέψη για χαλάρωση. Αντίθετα, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα σε εγρήγορση, για να πάρει τη νίκη, παραμένοντας σε απόσταση από τους διεκδικητές της ανόδου.

Η Παναχαϊκή έχει δείξει πως έχει το μέταλλο και την ταυτότητα σαν ομάδα, για να πετύχει στο τέλος τον στόχο της και να τερματίσει στην εξάδα και παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής δεν χωράνε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χρήστου Αραβίδη. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής υπολογίζονται κανονικά από το Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Τα καθιερωμένα εβδομαδιαία test covid

Στο πλαίσιο της αυστηρής τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα της Παναχαϊκής πραγματοποίησε σήμερα τα καθιερωμένα εβδομαδιαία τεστ covid. Τα αποτελέσματα αναμένονται και αυτή την φορά με αγωνία, αφού η ομάδα θα δώσει κρίσιμα παιχνίδια Κυριακή και Τετάρτη και θέλουν να εμφανιστούν χωρίς προβλήματα.