Να μπει από την αρχή δυνατά

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα στις 15.30 εκτός έδρας τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Παιχνίδι κομβικής σημασίας για την πατρινή ομάδα που θέλει μόνο τη νίκη για να μπει ακόμα πιο γερά στην μάχη της κορυφής.

Στις τρεις τελευταίες εξόδους της δεν έχει σκοράρει, αν και στο αμέσως προηγούμενο είχε πετύχει τρία στη Λάρισα επί του Απόλλωνα! Η Παναχαϊκή είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί νίκησαν για τελευταία φορά στις 28 Φεβρουαρίου 2016, 3-0 στην έδρα τους. Στην Α’ Εθνική η Παναχαϊκή έχει εντυπωσιακή παράδοση με τρεις νίκες σε τρεις επισκέψεις στα Τρίκαλα, δύο το 1972 και μια το 2000.

Υπάρχουν οι απουσίες Κουσκουνά, Μουστακόπουλου, Κόκα και Μασούρα αλλά με σύμμαχο την καλή παράδοση θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην επίτευξη του στόχου της.

Διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Νικόλαο Τσιλίκα (ΕΠΣ Αιτωλοακαρναίας) και Κωνσταντίνο Στάικο (ΕΠΣ Λάρισας). Τέταρτος είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας). To ματς θυμίζουμε είναι τηλεοπτικό από την ΕΡΤ-3 (15.30).

ΣΗΜΕΡΑ:
Δράμα (13:30): Δόξα Δράμας- Χανιά (Γκάγκας) (ΕΡΤ Sports 4)
(Κουκούλας- Ψύλλος- Κηλικιώτης/ Τακίδης)
Ρόδος (14:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Ο.Φ. Ιεράπετρας (Λαμπαδαρίου) (ΕΡΤ Sports 5)
(Αλάμπεης- Οικονόμου- Κακαφώνης/ Πουλόπουλος)
Λιβαδειά (15:00): Λεβαδειακός- Α.Ε. Καραϊσκάκης (Κυριού) (ΕΡΤ Sports 3)
(Πατεμτζής- Μαυραντωνάκης- Καλύβας/ Καλατζής)
Νίκαια (15:00): Ιωνικός- Εργοτέλης (Τρύφων) (ΕΡΤ Sports)
(Περράκης- Πριονάς- Μπουτζοβίτης/ Τσουκαλάς)
Ξάνθη Arena (15:00): Ξάνθη- Απόλλων Λάρισας (Δροσινός) (ΕΡΤ Sports 2)
(Πουλικίδης- Κουβαλάκης- Αναστασιάδης/ Δραγούσης)
Τρίκαλα (15:30): Τρίκαλα- Παναχαϊκή (Καρακελίδης) (ΕΡΤ3)
(Ματσούκας- Τσιλίκας- Στάικος/ Μπεκιάρης)