Νικηφόρο πέρασμα από τη Γαστούνη για το Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων έπαιξε σωστά τακτικά στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση επί Ηλειακού εδάφους επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα Γαστούνης χάρη στα τέρματα των Θόδωρου Βλασόπουλου και Γιάννη Σκεπετάρη.

Οι Βραχνιώτες ήταν καλύτεροι καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι στο φινάλε για να διευρύνουν και άλλο το σκορ. Στο 21ο λεπτό ο Καράμπουλας σούταρε, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στο κεφάλι του Θόδωρου Βλασσόπουλου και αυτός την έστειλε στα δίχτυα, ενώ στο 75ο λεπτό ο Γιάννης Σκεπετάρης θα κάνει το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από γύρισμα του Αλεξανδρή, ο Σκεπετάρης θα κάνει το πλάσε, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι. Είχαν προηγηθεί στο πρώτο μέρος οι καλές ευκαιρίες με τους Αλεξανδρή, Καράμπουλα και Γεωργαντόπουλο.

Συνθέσεις:

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Α. Γαβριλόπουλος): Μπακάλης, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Δούλος, Σταθάτος, Ρούνης, Καράμπελας, Βράπι, Ντρέου. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννακόπουλος, Αντεντέγι, Δουλαβέρης, Μουτσάι, Ζωγόπουλος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος): Μπαρδάκης, Σαρρής, Μικές, Σιδέρης, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Ν. Βλασσόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Καράμπουλας, Αλεξανδρής. Αγωνίστηκαν και οι Σκούρτας, Μ. Μικές, Καϊμακάς, Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Αθανασόπουλος, Λάιος, Αλιφιεράκης.