Ντύθηκε «Πάολο Σόουζα» ο Κώστας Νίκας

Ντύθηκε «Πάολο Σόουζα» ο Κώστας Νίκας  χθες στην Παραλία, για όσους θυμούνται πριν πολλά χρόνια το εξαιρετικό τέρμα που είχε πετύχει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γιουβέντους και την νίκη με 3-1.

Ένα παρόμοιο γκολ «ποίημα» σημείωσε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας, το οποίο θέτει και υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο 19’ λεπτό της αναμέτρησης ο Νίκας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ένα μέτρο κάτω από την γραμμή της σέντρας, με τον πορτιέρο του Αχαϊού Σαραβαλίου Κώστα Αγοράκη να έχει πάρει βήματα έξω από το τέρμα του για ενδεχόμενη σέντρα μέσα στην περιοχή, αλλά τον ποδοσφαιριστή της Δόξας Παραλίας να τον πιάνει στον «ύπνο» και με ένα σούτ πραγματικό «κεραυνό» να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του έμπειρου πορτιέρο για το 1-0.

Μάλιστα η όμορφη στιγμή της ημέρας ήταν το γεγονός ότι όταν οι δύο ομάδες κατευθύνονταν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Αγοράκης πήγε και συνεχάρη τον σκόρερ για την ενέργεια του αυτή.