Ν. Βετούλας: «Η ειδική προετοιμασία είχε αντίκτυπο στο ματς»

Ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στην προετοιμασία που γίνεται τις τελευταίες 20 ημέρες στον Απόλλωνα και έχει επίπτωση στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όπως φάνηκε και με τη Λάρισα

Στην ειδική προετοιμασία που γίνεται για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος τις τελευταίες 20 ημέρες αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, εξηγώντας και την εικόνα που έχει η ομάδα του στα παιχνίδια όπως απέναντι στη Λάρισα.

«Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ωραίες φάσεις. Είναι δεδομένο ότι υπήρχε από εμάς μια ειδική προετοιμασία τις τελευταίες 20 ημέρες και αυτό είχε αντίκτυπο στη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος του νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο πως κάναμε λάθη και δεν είχαμε τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας για την συνάντηση με τους Θεσσαλούς.

Και συμπλήρωσε: «Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Είχαμε την ευκαιρία μας, δεν τα καταφέραμε, θέλω να πιστεύω ότι θα αρχίσουμε να κάνουμε προπόνηση όπως και τον προηγούμενο καιρό, ώστε να επανέλθουμε και να κάνουμε τις νίκες που μπορούμε ως το τέλος της σεζόν. Συγχαρητήρια στη Λάρισα για την πορεία της ως τώρα, αλλά και για τη νίκη, της εύχομαι ότι καλύτερο».