Ν. Μπαλασόπουλος on fire!

Με χατ-τρικ του Νίκου Μπαλασόπουλου, η Δόξα Παραλίας επικράτησε με εντυπωσιακό (0-4) επί του Ίκαρου Πετρωτού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, σημειώνοντας τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και δείχνοντας από την πρώτη στιγμή ότι θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στο νεανικό σύνολο του Μιχάλη Σιδέρη.

Ο Μπαλασόπουλος δεν είναι άγνωστος στις επιτυχίες. Μετρά ήδη τρεις συνεχόμενες ανόδους, με τον Αστέρα Μιντιλογλίου, την Α.Ε. Ροϊτίκων και τον Αστέρα Λεοντίου, οδηγώντας τις δύο τελευταίες ομάδες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την εμπειρία και την ποιότητά του, ο ικανός μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη για κάθε σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται.

Η νίκη της Δόξας Παραλίας, με τέτοια επιβλητική εμφάνιση, αποτελεί ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα και στέλνει σαφές μήνυμα στους αντιπάλους της ότι είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη φετινή σεζόν. Ο Μπαλασόπουλος, με την ηγετική του παρουσία και την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του στο σκοράρισμα, αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στις φιλοδοξίες της ομάδας για διάκριση.

Η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική, με τον Μπαλασόπουλο να δείχνει πως η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για εκείνον και τη Δόξα Παραλίας.