Ξεκίνημα από το Λεωνίδιο για την επιστροφή στη Γ΄Εθνική

Μετά την κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή Αχαΐας, που αποτελούσε και τον πρώτο κατά σειρά στόχο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Παναιγιάλειος μπαίνει στην τελική ευθεία για την επίτευξη του δεύτερου και πιο σημαντικού του στόχου, που δεν είναι άλλος από την προαγωγή του στην Γ΄ Εθνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Οι «μελανόλευκοι» καλούνται να ανταποκριθούν σ΄ ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών (τρία εντός και τρία εκτός έδρας παιχνίδια), με ισάριθμους πρωταθλητές νομών, από το οποίο οι τρεις εξ αυτών θα μπορέσουν μέσα από την υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή που θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν, να πάρουν ισάριθμα εισιτήρια ανόδου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η Αιγιώτικη ομάδα ξεκινάει την προσπάθειά της με εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα, Κυριακή (14/5 – 17:00), στο δημοτικό γήπεδο Λεωνιδίου, κόντρα στον Α.Σ. Λεωνιδίου ο οποίος είναι και ο πρωταθλητής Αρκαδίας.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι του Σαββάτου, με χαλαρή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου και στη συνέχεια η αποστολή που ανακοίνωσε ο Θόδωρος Ανδριόπουλος αναχώρησε για το Λεωνίδιο όπου και διανυκτέρευσε.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της Αιγιώτικης ομάδας είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα που θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.

Συγκεκριμένα στην 21μελή «μελανόλευκη» αποστολή συμμετέχουν οι: Αθανασόπουλος, Μαυρούλιας, Βλάχος, Μιχ. Σπανός, Χούσα, Οικονόμου, Νικολόπουλος, Αντύπας, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος, Κοτσόκολος, Λιάτος, Αρβανίτης, Τσεκούρας, Κόρμπος, Καραπιπέρης, Βιλανάκης, Σκούτας, Ανδ. Σπανός, Ροδόπουλος και Γκάτσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον βουλευτή Αχαΐας και υποψήφιο βουλευτή κ. Ιάσωνα Φωτήλα, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα που του καταθέσαμε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας, ως υπερπρωταθλητής Αχαΐας και εκπρόσωπο του νομού μας, στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.