Ξεκίνησε και το ταξίδι στην Α’ ΕΠΣΑ του Ηρακλή Πατρών

Με αισιοδοξία, ο Ηρακλής Πατρών ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο γήπεδο της Αγυιάς. Τους παίκτες, παλιούς και νέους, καλωσόρισε ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Χαρακίδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Ρηγόπουλος, στην εισαγωγική του ομιλία απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που, δύο χρόνια μετά τη Δικτατορία των αφρόνων που διέλυσαν την ομάδα, συμμετέχουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, διδάσκοντας ήθος, ευπρέπεια και, το κυριότερο, πολλοί από αυτούς συνεισφέρουν κι οικονομικά για την αντιμετώπιση των εξόδων.

Παράλληλα, ο κ. Ρηγόπουλος, καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια του Ηρακλή, τους ευχαρίστησε για την τιμή που κάνουν να εντάσσονται στην οικογένεια του Γηραιού και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα, σε πείσμα των μεμψίμοιρων, θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν κι ο Αντιπρόεδρος, Νάσος Κτενάς, ο Γενικός Γραμματέας, Βαγγέλης Γκούμας, ο Ταμίας, Γράμοζ Κιάφα, Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Ακαδημιών, ο Βασίλης Μυλωνόπουλος, ο Έφορος Ποδοσφαίρου, Αποστόλης Μπαουστάνος, καθώς και φίλοι του Σωματείου.