Ξεκίνησε… φορτσάτη η πρωταθλήτρια

Μάθε τα πάντα για τοστοιχημαν καζινο

Ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική γεμάτη ντέρμπι ξεκινάει σήμερα και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής. Στο κουπόνι μας υπάρχουν πολλά παιχνίδια για Παρασκευή και αρκετά μεγάλα Ευρωπαϊκά ονόματα ρίχνονται στη μάχη για το τρίποντο.

Έχουμε «κυκλώσει» το ραντεβού της Ίντερ στη Βερόνα, μια έδρα που συνήθως οι «νερατζούρι» δυσκολεύονται. Να δούμε αν φέτος, με τον τίτλο της πρωταθλήτριας να τους συντροφεύει, θα μπορέσουν να κάνουν ένα σημαντικό διπλό.

Βερόνα: Από νωρίς στα… ζόρια μπήκε η Βερόνα στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα της ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σασουόλο με 3-2, εμφανίζοντας αρκετές αδυναμίες στην αμυντική προσέγγιση του αγώνα. Πολύ σημαντικό ρόλο, πάντως, στη διαμόρφωση του αποτελέσματος για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο, έπαιξε η αποβολή του Βελόσο νωρίς στο ματς. Οι Βερονέζοι μπαίνουν σε ένα ακόμα δύσκολο ματς τη 2η αγωνιστική, καθώς καλούνται να σταματήσουν την πρωταθλήτρια Ίντερ. Ο Ιταλός τεχνικός δε θα έχει, φυσικά, τον Πορτογάλο οργανωτή που αποβλήθηκε και θα στήσει την ομάδα του με ένα τρόπο ώστε να «χτυπήσει» στη κόντρα, καθώς γνωρίζει πως την κατοχή θα την έχουν οι αντίπαλοί του.

Ίντερ: Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή και ουσιαστική ήταν η Ίντερ στη πρεμιέρα της Σέριε Α’. Οι πρωταθλητές διέλυσαν με 4-0 τη Τζένοα, έπαιξαν καλή μπάλα, έβγαλαν αυτοματισμούς και παρότι είχαν νέα πρόσωπα στο σχήμα τους, όπως και νέο προπονητή, τον Σιμόνε Ιντζάγκι, φάνηκε σαν να μη πέρασε μια μέρα από την περσινή τους εποποιία. Ο Τζέκο έδειχνε να «δένει» αρμονικά με τους υπόλοιπους, ενώ στο 2ο ματς της σεζόν επιστρέφει και ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Η ομάδα ανακοίνωσε τον Κορέα από τη Λάτσιο επίσης, κάτι που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μπροστά. Στη Βερόνα πιθανότατα θα δούμε και τον Ντάμφρις δεξιά, πάντως οι λύσεις είναι πολλές και η ποιότητα «ξεχειλίζει».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί σε σχέση με πέρσι να είναι αποδυναμωμένη χωρίς Λουκάκου και Χακίμι, όμως η Ίντερ είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει για 2η σερί χρονιά τον τίτλο. Ματς όπως αυτή με τη Βερόνα είναι του… χεριού της, λογικό το διπλό, παίζεται με το over 1.5 στο 1.83 του Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)