Ξεκούραση στην Παναχαϊκή αλλά και εβδομάδα εξελίξεων

Μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή στην Παναχαϊκή καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες τους για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι κοκκινόμαυροί θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στο γήπεδο και θα ανεβάζουν στροφές καθώς την Τετάρτη έχουν το πρώτο και αρκετά δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις πρώτες του δοκιμές σε πρόσωπα και πράγματα και το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αφού όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του.

Από εκεί και πέρα η εβδομάδα που ξεκίνησε  ίσως είναι εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων και συγκεκριμένα η απόκτηση ενός επιθετικού όπως ξεκαθάρισε και ο προπονητής της Πατρινής ομάδας.

Στόχος  είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτες και μετά η ομάδα θα δουλέψει στο Καρπενήσι  για 10 μέρες όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και εκεί θα εξαχθούν τα οριστικά συμπεράσματα.

Μετά την επιστροφή από το βουνό, ανάλογα και με την εικόνα που θα δείξουν οι παίκτες, ίσως γίνουν 1-2 ακόμα προσθήκες όμως το παρόν αυτό που έχει αποφασιστεί είναι να γίνει μια ακόμα προσθήκη στην γραμμή κρούσης.