Οβελιστήριο Αμπελόκηποι εκεί που η γεύση συναντά την ποιότητα!

Αν αναζητάτε την απόλυτη εμπειρία στη σούβλα και τα ψητά, το Οβελιστήριο Αμπελόκηποι είναι ο προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε!

Από το 1996, στην οδό Αρέθα 76 και Πανεπιστημίου, το αγαπημένο μας μαγαζί προσφέρει γεύσεις που συνδυάζουν παράδοση και ποιότητα.

Απολαύστε καθημερινά ζουμερά κρεατικά στη σούβλα, ψητά της ώρας, πεντανόστιμες πίτες και δροσιστικές σαλάτες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το χειροποίητο σουβλάκι και το εξαιρετικό κοτόπουλο σούβλας που θα σας αφήσουν άφωνους.

Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με αγνό ελαιόλαδο και τα πιο φρέσκα υλικά, ώστε κάθε μπουκιά να είναι γεμάτη γεύση και υγεία. Η ποιότητα και η καθαριότητα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, και το ευγενικό προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με σεβασμό και ταχύτητα.

Αν προτιμάτε να απολαύσετε τις γεύσεις μας από την άνεση του σπιτιού σας, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 2610 437 080 για άμεση παράδοση. Είμαστε επίσης δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε εκδηλώσεις και γιορτές, αναλαμβάνοντας το ψήσιμο για κάθε περίσταση.