Οι “αεροπόροι” που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Γ’ Κατηγορίας

Διέξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Μυρσιναϊκού στην Ηλεία, ο αγώνας νοκ-άουτ για το πρωτάθλημα της Αεροπορίας, ανάμεσα στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας και την 116 Πτέρυγα Μάχης Αράξου.

Στον αγώνα συμμετείχαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που από την Κυριακή θα αγωνιστούν στα Play Off του β’ ομίλου της Γ’ Κατηγορίας και με τις ομάδες τους θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Με την ομάδα της 117 Πτέρυγα Μάχης αγωνίστηκαν τα αδέρφια Περικλής και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι αγωνίζονται στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου και την Κυριακή για την 1η αγωνιστική των Play Off, θα βρούν αντίπαλο τους τον σημερινό συμπαίκτη τους και τερματοφύλακα του Ζαβλανίου Κώστα Αγοράκη.

Στην ομάδα της 116 Πτέρυγας Μάχης αγωνίσθηκε ο τερματοφύλακας της Φλόγας Ροδιάς Χάρης Σταμόπουλος, ο οποίος για την ιστορία ήταν και ο νικητής της σημερινής “αεροπορικής μάχης”, αφού η 116 Πτέρυγα Μάχης με τέρμα στο 90′ λεπτό της αναμέτρησης σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι, κέρδισε με 0-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Φυσικά και οι 4 συμπαθέστατοι ποδοσφαιριστές, είναι μόνιμοι στην Πολεμική Αεροπορία και αγωνίζονται κάθε χρόνο στο εν λόγω πρωτάθλημα με τα χρώματα των Μονάδων τους, στο οποίο εκτός από αυτούς, συμμετέχουν και αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαϊας.

Χαρακτηριστικό ότι στον σημερινό αγώνα αγωνίστηκαν με την φανέλα της 116 Πτέρυγας Μάχης οι Παντελής Βιλανάκης (Παναιγιάλειος), Δημήτριος Τσίτσαρης (Εθνικός Πατρών), Σταύρος Μπίκος (Αχαϊκή), Κωνσταντίνος Δικαίος (Απόλλων Εγλυκάδας), Ανδρέας Σαμίκος (Ίκαρος Λακκόπετρας) ενώ με την φανέλα της 117 Πτέρυγα Μάχης οι Γιώργος Ζησιμόπουλος (Εθνικός Πατρών), Νίκος Γκολφινόπουλος (Διαγόρας), Ηρακλής Χριστοδουλόπουλος (Εθνικός Πατρών), Παναγιώτης Σουλιώτης (Ηρακλής) κλπ.