Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στα Καλάβρυτα (pics)

Γιορτή μπάσκετ, γιορτή αθλητισμού σήμερα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Καλαβρύτων, όπου οι Ακαδημίες Μπάσκετ της Α.Ε. Καλαβρύτων υποδέχθηκαν τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό τον Καλαβρύτων παιδιά τα παιδιά απόλαυσαν τα παιχνίδια και έζησαν μεγάλες στιγμές.

Για την ιστορία τα μικρά των Καλαβρύτων ηττήθηκαν με ένα καλάθι διαφορά, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα ηττήθηκαν με λίγο μεγαλύτερη διαφορά από τους συνομήλικούς τους της ομάδας του Ολυμπιακού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού την υποδέχθηκαν πολύ θερμά τα παιδιά των Καλαβρύτων όσο και η Διοίκηση που καλωσόρισε τους υπευθύνους και συνοδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι ευχαρίστησαν για την ζεστή φιλοξενία και την όμορφη γιορτή που ετοιμάστηκε.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καλαβρύτων έδωσε δια χειρός της Προέδρου κ. Βούλας Γούσα – Τσεγρένη αναμνηστικά της ομάδας, ο δε Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης το ιστορικό λεύκωμα των Καλαβρύτων και την επετειακή σημαία για το 1821. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού ανταπέδωσαν με μιά φανέλα του ιστορικού συλλόγου του Ολυμπιακού, ενώ και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν στην αρχή μια γόνιμης συνεργασίας.

Για την επιτυχία των αναμετρήσεων και της εκδήλωσης συνέβαλλε η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, η γιατρός κα Τσεγρένη, οι βοηθοί στην κονσόλα κ. Παπαδημητρόπουλος και κ. Παρασκευόπουλος, ο διαιτητής κ. Μέρμηγκας και οι φροντιστές του σταδίου.

Δείτε περισσότερα εδώ