Οι δύο αήττητες ομάδες στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Φωτογραφία αρχείου

Ο Απόλλωνας Εγλυκάδας είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας έχοντας συνολικά 15 νίκες, 7 ισοπαλίες με 59 γκολ ενεργητικό και 17 γκολ παθητικό. Η ομάδα του Άρη Πλέγα βρίσκεται στη 2η θέση και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στην Α΄ Κατηγορία.

Σήμερα, υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Α.Ε. Αιγίου στο «Ανδρέας Κάνιστρας». Το αήττητο διατηρεί όμως άλλη μία ομάδα που αγωνίζεται στη Γ΄ Κατηγορία. Ο λόγος για τον Παναχαϊκό ο οποίος επέστρεψε δυναμικά, τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αύριο μπαίνει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι Σουλιώτες μετρούν 9 νίκες και 5 ισοπαλίες, έχοντας σημειώσει 44 γκολ, ενώ έχουν δεχθεί 17 τέρματα. Αύριο, Κυριακή οι «κοκκινόμαυροι» του Παναγιώτη Λάγκη υποδέχονται τον Ολυμπιακό Καμαρών. Οι μοναδικές ήττες που έχουν φέτος οι δύο ομάδες είναι στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο Απόλλων Εγλυκάδας έφτασε μέχρι τους «16» όπου αποκλείστηκε με 2-0 από τον δευτεραθλητή Αχαΐας, Άρη Πατρών, ενώ ο Παναχαϊκός ηττήθηκε με 3-2 από τους Πετεινούς στην α΄ φάση του θεσμού.